let's put life in a new perspective

klokka er halv to på natta og jeg burde sove. jeg skal på skolen i morgen, men døynrytmen min er ødelagt og det er jeg også. Jeg. må. slutte. å. spise. melkeprodukter. Jeg har følt at jeg kan kaste opp hver eneste dag i ferien fordi jeg har blitt så kvalm ugh -.- Laktoseintoleranse er noe dritt dere. Ikke planlegg å få det eller noe sånt.

Grunnen til at jeg plutselig fikk lyst til å skrive ett innlegg var egentlig fordi, du vet den følelesen man får noen ganger, som om man bare har blitt en ny versjon av seg selv, eldre, bedre versjon av seg selv? Nei? okay. uansett så føler jeg meg sånn nå og jeg vet egentlig ikke helt hvorfor fordi jeg er helt lik som jeg var for en uke mer eller mindre, men nå tenker jeg liksom at den en-uke yngre versjonen av meg hadde irritert meg noe veldig. 

 

Hvis dere ser på sherlock og har sett den nyeste sherlock episoden, la oss bare ta ett minutt og sette pris på den episoden. 

 

sånn nå har vi gitt den ett minutt, right? yes good now let's put some pictures up so that this post doesn't look so boaring.


tok ett random bilde fra mac'en ante ikke engang hvordan det så ut. good choise, I'd say.

okay ha en fin natt/dag kommer ann på når du leser det tbh

 

Én kommentar

Eva

09.01.2014 kl.21:05

Håper du ikke har forandret deg altfor mye, haha

Har ikke sett Sherlock. Eller Dr. Who. Nyttårsforsett jallayo

Solveig Ibsen

10.01.2014 kl.21:41

Eva: nope har egentlig ikke forandra meg i det hele tatt din lille muffins <3 jeg bare føler meg anderledes innvendig. vanskelig å forklare. høres ut som ett bra nyttårsforsett btw!!

Skriv en ny kommentar

Solveig Ibsen

Solveig Ibsen

15, Bærum

cosplayer, danser og profesjonell fangirl. musikk <3

Kategorier

Arkiv

hits