wow fantastic baby

hei folkens hei hei det har vært jul og det betyr at jeg er en fugl... på tirsdag er den 2014 som betyr at jeg skal opperere brystvorten... eller ikke. dere forstår ikke. jeg måtte søke opp hva som rimte på fjorten på rimeordboka.no for å finne noe og da synes jeg at jeg fortjener en applaus og litt latter av mitt selvkomponerte dikt. 

til jul fikk jeg en lavalampe, en gitar, en symaskin, john green bøker, pokémon X, noe klær og greier og en tardiskopp. og en Levi nøkkelring. Og en fransk film. Jul.

Jeg har egentlig bare levd i en liten japansk/koreansk boble i juleferien fordi jeg har sett på fullmetal alchemist brotherhood, spirited away, spilt pokémon X og hørt på J&K pop. som forklarer tittelen. Har egentlig ikke tenkt over dette før nå. Jeg så også på prinsessen og frosken med søsteren min, Nina fordi hun fikk den av meg til jul. Også har jeg sett på Narnia og Harry Potter. Og that's actually it. Har ikke gjort noe som helst annet. at all. badabom. Min juleferie i ett nøtteskall. 

Ihverfall så har deg sånn at jeg ikke har tatt noen bilder, så her har dere sangen som er merkelig som forklarer tittelen. just watch it.
Én kommentar

Veronika BS

30.12.2013 kl.02:24

Bra video!

Eva

01.01.2014 kl.14:57

Grelt dikt <3

Gratulerer med symaskin og håper den franske filmen er bra :D

Skriv en ny kommentar

Solveig Ibsen

Solveig Ibsen

15, Bærum

cosplayer, danser og profesjonell fangirl. musikk <3

Kategorier

Arkiv

hits