Surprise bitches

bet you thought you'd seen the last of me

jeg ser ikke engang på american horror story, men jeg har selvfølgelig intensjoner om å gjøre det en gang i fremtiden... etter at jeg har sett ferdig supernatural, kuroshitsuji engang til fordi life, fullmetal alchemist brotherhood ferdig (som jeg begynte på før sommerferien ops) og lest mange bøker og spillt spill. ja. og flere serier.

Folk tror jeg er naturlig bleik, at jeg bare ikke blir brun. de forstår ikke at å være bleik er ett valg jeg har tatt da jeg ofret hudfargen min i sommerferien og prioriterte å se på serier i stedenfor. dobbel ops.

Dere lurer sikkert på hva jeg har gjort idet siste. vel på mandag var jeg med Vilde og Anja til byen. Vi kjøpte bubble tea. på torsdag var det juleball for 10. klasse. Så jeg var på juleballet. Det var gøy nok, men jeg gadd ikke å bli igjen etter at selve ballet var slutt på sånn greie på klubben fordi jeg tenkte å sove. som jeg alltid sier bør man aldri stole på sin fremtidige selv. aldri. gjør. det. for det endte opp med at istedenfor å være sosial satt jeg på tumblr til klokken 2 og sovnet ikke før klokka var godt over 3. Jeg har egentlig hatt litt sovevansker de siste to månedene. Du vet når man kan sove 3 timer og våkne opp uten å være dødstrøtt? Og at man kan gjøre dette innimellom, sånn kanskje en gang i måneden i ny og ne? Jeg har liksom gjort det sånn 3 ganger hver uke nå, og ikke engang med valg. jeg leger meg vanligvis til å sove klokken 11/halv 12, men får ikke sove. plutselig har klokken blitt 3 og jeg pleier å stå opp 7. Sover jeg i fire timer vil jeg være trøtt i morgen og det kan vi ikke ha noe av. Da får jeg vel være våken en time til da hehehehe. og det er derfor jeg burde bli fratatt alt som har med stress å gjøre siden jeg ligger å tenker på det hver natt tydligvis. jeg er ikke engang så stressa. Det er bare tanker som "prøve, jeg må øve, ånei den er i morgen, har jeg øvd nok" og "hva om jeg ikke kommer inn på skolen jeg vil inn på? Hva om jeg kommer til å ende opp med å måtte ta fsg om igjen også stryker jeg også blir jeg fattig og får ikke jobb og er nødt til å stjele brød for å overleve for så å bli tatt til fengsel i 5 år og 14 for å rømme, for så å rømme igjen og starte ett nytt liv for så å adoptere en datter fordi moren dør også bli med på den franske revolusjon?". mitt navn er Jean Valjean ikke nummer 24601 true story.

På fredag var jeg og så på "En midtsommernattsdrøm" som var Eva og klassen hennes sin oppsettning fordi hun går drama hvis dere ikke visste det. På lørdag var jeg hjemme og så the nightmare before christmas og tangled, også var jeg barnevakt for lillesøsteren min Nina. I dag har jeg sett på supernatural. sånn har helgen min vært.


her har vi ett bilde av meg og min bordpartner Even. jeg er bleik.

OG DEN 19. FEBRUAR SKAL JEG OG ANJA PÅ ALL TIME LOW KONSERT!!!!! Så her har dere en av mine juleyndlingssanger sammen med fall out boy sin versjon av "what's this" som jeg postet i en annen post litt lengre ned. 


hope you like it C:

Én kommentar

Eva

15.12.2013 kl.22:09

Du var kjempefin på ballet! Vil se flere bilder!

Gøy at du kom på forestillingen forresten, og jeg liker valget ditt om å være blek, haha

Åse - Jenta Bak Boka

21.12.2013 kl.22:37

soooolveig, ditt liv er (dessverre) ikke en fantastisk 2141234 timer lang musikal med fantastiske skuespillere, så ikke bekymre deg for det xoxo

Skriv en ny kommentar

Solveig Ibsen

Solveig Ibsen

15, Bærum

cosplayer, danser og profesjonell fangirl. musikk <3

Kategorier

Arkiv

hits