dør fordi fantastisk uke

la oss se bortifra bortkasta sying og 2 prøver på en dag, var det en vakker uke :)
På onsdag var jeg på catching fire premieren, det var fantastisk!!! Jeg cosplayet Katniss, med et kostyme som var improvisert 3 timer før jeg skulle dra. Det funka på en eller annen merkelig måte. OG skuespillere, jeg døde fordi det var skuespillerene til Effie, Johanna og Finnick (finnck var en av mine favoritt karakterer i hunger games bøkene). Torsdag dro jeg og Anja og møtte Eva og flere folk og så Elizabeth Banks, skuespilleren som spiller Effie som sagt, på senkveld. Jeg ble med på tv'n fordi de filma kostymet til Eva, det var gøy. På fredag var det dans og på lørdag dro jeg til drammen også hadde Jeg, Åse, Emma og Eva en "hunger games" photoshoot. Emma tok bildene da. hm jo også dro jeg og pappa på ikea for å kjøpe hyller, og vi endte opp med å kjøpe nattbord og kontorstol også. jeg sitter i den akkuratt nå som jeg skriver dette.
I dag har jeg bare gjort kjedelige ting men jeg har fått hyller på rommet mitt som betyr at jeg slipper å ha alle tingene mine liggende på pulten, de kan nå ligge andre steder også. skal snart få in skjerm så komemr jeg til å spille final fantasy 24/7. Grunnen til at jeg ikke gjør det nå er fordi da må jeg gå ned i kjelleren g skru på tv'n der og ork. Men ja la oss slutte å snakke om mine grunenr til at jeg ikke kan gjøre noe og snakke om ting jeg kan gjøre. Jeg har filma en film, så skal vel redigere den jeg da. #alwaysthebestpart

har egentlig ingen bilder av noe som helst bortsett fra denne ene bildet av meg som Katniss:


 Jeg burde bli flinkere til å ta med kamera og ta bilder generellt. 

Jeg ønsker meg en katt og nå får dere glede dere til desember på grunn av grunner. wow. Dette er spennende. Noe Solveig ikke forteller oss. Omg. okei greit det er ikke så spessielt altså, bare vent og se :)


Her har dere en julesang. Fall out boy/Nightmare before christmas. la oss bare si at det var 20. november da jeg postet dette hvis anja ser denne. Hei Anja.

 

man må jo bare elske fall out boy. Og tim burton. og nightmare before christmas. Det er min julefilmtradisjon sånn som noen har love actually, reisen til julestjernen(jugelstjernen) ja dere skjønner poenget. Ha ett fint liv.

 

3 kommentarer

Eva

17.11.2013 kl.22:34

JUGGELSTJERNA! <3

Eva

17.11.2013 kl.22:34

Du var en finfin Katniss :)

Solveig Ibsen ^^

20.11.2013 kl.16:55

taaakk <3<3 hahaah jeppsi

Skriv en ny kommentar

Solveig Ibsen ^^

Solveig Ibsen ^^

15, Bærum

cosplayer og danser som elsker alt fandom relatert <3

Kategorier

Arkiv

hits