How to procrastinate like a pro

which should be a novel by me

Nei men hei folkens :) Jeg har egentlig vært veldig opptatt hele uka, stressa over prøver, halloween og uhm ja det som skjedde i helgen. På fredag dro jeg til Emma med Åse og møtte også Eva der. Vi spiste pizza og så på bare bea (...) jada det var flott det. Så på lørdag morning sto vi opp tidilig fordi folk skulle stå i hunger games kø (vi dro med toget sånn ca 10)! (skulle egentlig jeg også, men det kommer vi til senere). Da vi hadde kommet frem til køen ble vi sånn ca noe med 30ende plass. Jeg sto egentlig ikke i køen, men jeg var der fordi friendship is magic. også fordi det som jeg skal skrive om snart. Jo ihvertfall etter en stund skifta jeg til cosplay og dro sammen med Emma (som måtte tilbake etter en time på grunn av teite kø-regler) og møtte masse vakre, søte norwaystuck folk. Vi tok bilder og dro på starbucks, burger king og leketøysbutikken. Klokka ble vel rundt halv 4 også måtte jeg dra tilbake til kø-vennene mine og skifte fordi vi skulle på Bruno Mars konsert. Det var fantastisk og vi sto veldig nerme senen. Etter at konserten var over dro jeg hjem, mens Emma og Åse dro tilbake i kø. de snek seg ut og folkene merka ikke noe, det er morsomt. Ihvertfall kjøpte Emma billett til meg i køen, siden jeg måtte på dans klokka 11 dagen etterpå. Så var jeg på dans også bare satt jeg hjemme og hørte på musikk som jeg alltid gjør fordi musikk <3 men også fordi "insert title here" nei altså fordi jeg prokrastinerer absolutt alt. Jo også støvsuga jeg huset og spiste mat og sånn, men det er sånne ting dårlige bloggere skriver om, og jeg vil jo ikke være en av de. Bortsett fra at nå er jeg det. Oh. Well.

 


Her er ett gruppebilde av norwaystuck meetup'en (stjålet fra Kristines tumblr, gomenasai) Emma er jo til og med på bildet jo :)


Og her har vi ett gruppebilde av hunger games kø-entusiaster. (stjålet fra facebooken til Tonje, håper det går fint<3)

Anja og meg har forresten blitt enige om at det er sosialt uakseptabelt å høre på julemusikk før den 20. november. Så nå gleder jeg meg til 20. november.
 

har også tydligvis blitt en ting jeg gjør å legge ut en youtube video, enten min egen eller en sang, og siden jeg ikke har fått redigert video nr 2 ennå her har dere en sang jeg liker (med homestuck bilder, jeg vet):
 

2 kommentarer

emeraldtears

06.11.2013 kl.18:28

Så artig :o

Eva

06.11.2013 kl.20:48

Hahahaa, Homestuck-bildet!!!

Skriv en ny kommentar

Solveig Ibsen ^^

Solveig Ibsen ^^

15, Bærum

cosplayer og danser som elsker alt fandom relatert <3

Kategorier

Arkiv

hits