er det ikke flott at jeg har fått blogg-lysten tilbake?

Det syens ihvertfall jeg. Jeg har hatt engelsktentamen som egnetlig gikk helt greit, bortsett fra at jeg ble ferdig alt for tidlig. Jeg skal gjøre lekser, så skal jeg fortsette å redigere videoene, også etter det så skal jeg *trommevirvel* på jobb. Jeg jobber på mandager og tirsdager fra kvart på 15 til 16 ved å følge barn til og fra dans, og deretter i resepsjonen til klokka er 16. egnetlig en ganske grei jobb, når man jobber mest for pengene. I tillegg så bruker jeg jo halve dagen min på det dansestudioet uansett så ja hvorfor ikke ett par timer til? Jeg tjener også greit med penger, sånn at jeg har råd til å drive med cosplaying og ha venner som ikke bor helt i nærområdet (aka. andre siden av Oslo og Drammen).

Jeg har hatt denne vakre sangen på hjernen i hele dag. Panic! at the disco er ett av favorittbandene mine! Sammen med Fall Out Boy og All Time Low... Og my chemical romance men ja snufs


Har bare ett stort ønske om at den kommer inn på spotify en vakker dag i fremtiden, selv om den egentlig er litt gammel.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Solveig Ibsen ^^

Solveig Ibsen ^^

15, Bærum

cosplayer og danser som elsker alt fandom relatert <3

Kategorier

Arkiv

hits