Sitter her..

Jeg har ikke blogga, jeg sletta de gamle innleggene mine (ikke spør hvorfor, for å være ærlig så vet jeg ikke). Jeg sitter her nå på en mandags kveld, jeg har dusja etter dans, det er høst og jeg skal redigere TO videoer til youtube-kanalen min. Kan sikkert legge ut videoene her. Jeg venter på at videoene skal komme inn på mac'en, og får sikkert ikke begynt å regidert før i morgen.
jada dere, det er engelsktentamen i morgen, + at det er masse skolegreier som dere selvfølgelig ikke bryr dere om, men som jeg må prioritere.  

Jeg ville bare sette meg ned og skrive mens jeg venter på at videoene blir lasta inn, sånn at jeg kan legge meg til å sove. har funnet ut at jeg blir bare 500000 ganger bedre humør hvis jeg får nok søvn. I det siste har jeg også innsett at jeg burde begynne å like megselv mer, få bedre selvtillit. Det er jo selvfølgelig en stor forskjell mellom egoisme og selvtillit. Selvtillit er å tro på seg selv, og egoisme er å elske seg selv. Det er veldig trist hvor mange folk som sliter med dårlig selvtillit, eller er "egoistiske" med å skryte av seg selv på en ironisk måte. Som i det første øyeblikket så sier de "nei jeg kan ikke gjøre det, jeg er for dårlig" og i det neste "hallo du kommer ikke til å klare det bedre enn meg for jeg er best". Nå snakker jeg ikke om noen spessielle... hvis ikke noen spessielle er megselv. Nei jeg har innsett at jeg må tro på meg selv. Jeg kan klare alt. Trenger ikke å si det ut høyt, men hei. Man blir bare mer glad av det, I promise you!

Jeg har også innsett at så lenge jeg har bestevenner og familie som elsker meg, hvorfor skal man bry seg om folk som ikke bryr seg om deg? Om de ikke liker deg, trenger ihvertfall ikke du like dem. Hater de deg, ikke synk ned på deres nivå, men hev deg over det. Ignorer dem og vær deg selv med dine bestevenner. as cheesy as it sounds, it's true. Og om du ikke har funnet bestevennene dine er det bare å bruke nettet! Finn folk med samme interesser, som også ikke virker som 50 år gamle pedofile menn. Og hei, kom og snakk med meg! Gjør alt du kan for at du skal være glad, som meg som har begynt å legge seg tidligere, eller dans, hør på musikk, lag videoer på youtube, blogg, chat med venner, begynn å cosplay... hva enn du vil! 

snart halloween folkens

peace out x)

Én kommentar

Eva

16.10.2013 kl.14:30

Så hyggelig innlegg! Snaaaaart halloweeeeen <3 Liker at du blogger! Tommel opp, shobihai <3

Skriv en ny kommentar

Solveig Ibsen ^^

Solveig Ibsen ^^

15, Bærum

cosplayer og danser som elsker alt fandom relatert <3

Kategorier

Arkiv

hits